Aici locuim

Aici locuim

Csibi Imre a experimentat puterea de vindecare a plantelor încă din copilărie, deoarece mama lor, tanti Márika, folosea plante medicinale ori de câte ori se năpustea asupra familiei vreun necaz ori vreo boală. De asemenea, ea a inventat și prima rețetă de pomadă pe bază de ceară de albine, rășină de brad și untură. Ulterior, fiul său, Imre a început să amestece plante medicinale în pomadă, obținând astfel unguentul pe bază de plante.

Păstrând și continuând moștenirea lui nea Imre, considerăm că este datoria vieții noastre să readucem plantele medicinale în viața noastră de zi cu zi. În prezent, familia noastră este angajată în cultivarea plantelor, precum și în culegerea și prelucrarea speciilor din flora montană. Metodele folosite de noi, de la faza de culegere, până la uscare și prelucrare, sunt naturale și prietenoase cu mediul, în scopul păstrării ingredientelor active valoroase din plante.

„Credem că e important să găsim și să păstrăm rețetele și remediile naturale vechi care ajută la păstrarea Sănătății noastre, să le includem în viețile noastre, să le integrăm în viața noastră de zi cu zi și să le transmitem mai departe.”